Ahad, 27 Januari 2013

Kembali Beraksi

Salam semua

Kembali beraksi bukan kembali menyanyi ok
tp kembali menyahut seruan berniaga di tapak Malaysia Fest akan datang
ewahhhh.. cukup ngeri bunyinya
ini adalah antara xtvt paling meriah dari KRMJ
(Kelab Rakyat Malaysia Jubail)

2 tahun lepas pernah sertaainya bersama kawan2 sekompaun
agak mencabar walaupun penatnya toksah nak kata
2 minggu sebelum MF dh ready bergotong royong menyediakan juadah
masa tu jual kuih muih, air dan nasi campur
itupun huru hara, tp seronok sb ada geng kekdahnya

Kali ni hanya aku, dia dan anak2 sahaja
ohoooiiiiii... boleh tahan bergetar juga nafas ni
boleh ke aku buat?????

Insyallah... cayokkk2x!!
dan kali ni pulak difahamkan, bukan shj rakyat Malaysia di Jubail
je yg bakal datang, tp dari Dammam, Dhahran, Khobar, Ras Tanurah, Riyadh
dan juga org luar termasuk rakyat tempatan iaitu org Saudi serta 
org luar lain ada diajak sekali...... hamekkkk!!!!!!.. 
macam nak pitam kejap.. hohohoho...

Dan kali ni juga aku cuma berdaggang mee dan laksa shj.. fullstop!
antara mee2 yg akan didaggangkan kelak adalah
mee rebus Johor, mee bandung Muar, mee sizzling Johor style
2 laksa iaitu laksa Johor dan laksa nyonya
semuanya Johor2 belaka
sebab apa erkk??? sb aku Johorean
cuma geti masak cara org Johor aje la kot.. haha

ok.. itupun dgn izin Allah.. 50 percent dh siap
lagi 50 percent masih dlm pembikinan.. ewahhhh.. mcm gud je kan.. haha

Pada uolls yg baca blog ni.. jom la datang beramai2 bagi meriahkan suasana
ada lebih kurang 30booth akan beraksi
pelbagai juadah menanti uolls disana.. dimana??
di Sabic Beach Camp tmpt nya... pada 1 Feb 2013.. insyallah
Jom heboh sambil mkn2 dari pagi smpi petang!
lalalalalalalala..



2 ulasan:

Mialia berkata...

wah :) bunyi mcm best je.. hehe

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)